Cazare Crit - Agroturism, Pensiune in Crit Rozalia, Cazare in Sudul Transilvaniei, Galerie Foto

Cazare Crit
Pensiunea Rozalia

Contact: Anghel Rozalia - Administrator
Com. Bunesti, Sat Crit nr. 100
Romania, Jud. Brasov
Mobil: +40 745 268 947
Tel/Fax: +40  374 611 766
E-mail: office@cazare-crit.ro
Meniu
Despre noi
Camere, curte interioara ...
Servicii
Galerie foto
Tur virtual
Oferte speciale
Rezervari
Gem, Sirop, Zacusca de casa
Plante medicinale, gemuri
Contact
Opinii clienti
Vara 2014
Vara 2012
Iarna 2010-2011
Camping la Crit 2014
Facebook
Curs Valutar BNR
23 Feb. 2024
EURO 4.9753 LEI
USD 4.5970LEI
Parteneri
Produse Naturiste
Sighisoara Turism
   

Plante medicinale


       Suntem producatori de ceaiuri din plante medicinale: ceai de galbenele, menta, musetel, coada soricelului, ceai de matase de porumb.

   

Gemuri traditionale


       Producem gemuri din toate fructele prezente in propria gradina, precum si din fructe de padure: rabarbar, prune, mure, macese, zmeura, soc.

...De livezile altora, de prin strainataturi, nu vrea al rada nici tanti Rozi, din comuna Crit, judetul Brasov, pe numele ei intreg Rozalia Anghel. Si ea este recordmena  absoluta la gemuri, priceputa mai alea in mestesugul gemului de macese: hecempecem, cum e botezat in zona Brasovului. Aproape in fiecare seara, bucataria ei traversata de mirosuri ale unor mancaruri nemtesti, unguresti si romanesti, toti ai casei lucreaza la afacerea cu fructe si ceaiuri. In toamna asta au vandut 270 de borcane fundatiei si alte 400 la piata din Brasov, de la gemuri pini la zacusca, trecand prin retete locale de sorginte ungureasca,  cum ar fi hreanul cu mere, tocmai bun sa echilibreze fripturi grele sau carnatii de casa. Sotul doamnei Rozi, agent de circulatie in timpul zilei, leapada seara uniforma si, alaturi de cei doi baieti si o fata curata macesele de fiecare amanunt care ar putea compromite un gem adevarat. Anghel zice ca la ea este singurul loc unde se dau jos mustatile maceselor.  A ajuns la finetea asta, din grija sa nu strice un obiect imprumutat:  masina de facut pasta de macese,  asemanatoare unei masini de tocat carne...
 
Copyright ? 2009 Pensiunea Rozalia. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design
Session halted.